top of page
20210622_130339.jpg
154810012554487951 (2) .png

Naša štorija

- Eco lavender & Family Farm -

Našu štoriju" kako su govorili naši preci počeli smo je pisati 2007. godine....kad smo posadili naše prve sadnice lavande i počeli kao Obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo. Mi smo obiteljska tvrtka iz Istre koja se bavi uzgojem, preradom i proizvodnjom ljekovitog i aromatičnog bilja te proizvodnje kozmetičkih preparata i drugih proizvoda od lavande.

Naš nasad se proteže na 1,6 ha zemlje u mirnome mjestu u blizini Poreča - Mušalež, zemlja u kojoj su naši preci obrađivali i njegovali iz koljena na koljeno. Bavimo se ekološkom proizvodnjom te smo upisani u Upisniku ekoloških proizvođača.

Po prvotnoj ideji o ekstrakciji eteričnog ulja probudila se želja za proizvodnjom kozmetičkih preparata za cijelu našu obitelj. S našom djecom, moja supruga i ja shvatili smo koliko je važno da se brinemo o našem zdravlju i tijelu koristeći kozmetiku sa što više prirodnih sastojaka. Zato smo izrazili želju za zdravim načinom života " The Natural Way of Living" živjeti u skladu s prirodom kako bi sve to mogli podijeliti s Vama .

Svi naši proizvodi za ljepotu izrađeni su od prirodnih biljnih ulja te koristimo razna eterična ulja iz istarkog podneblja kao što su Lavanda, smilje, kadulja, ružmarin, lovor, menta te druga eterična ulja te maslinovo ulje s vlastite plantaže i ekstrakt najbolje kvalitete bez dodatka opasnih kemijskih tvari.

 

Svi kozmetički proizvodi podržani su odgovarajućim laboratorijskim analizama od strane Zavoda za javno zdravstvo Istarske Županije akreditiranog laboratorija.

 

Naš cilj je proizvesti u skladu s prirodom - prirodne proizvode od lavande i drugih aromatičnih biljaka te prezentirati to jest  upoznati naše  klijente i kupce o prednostima koje pridonosi njihovom zdravlju i ljepoti.​

VLASTITA PROIZVODNJA

AROMA ISTRE TEAM

Danijela & Oscar-Rene Bel

" Malim koracima i gledanjem u budućnost stvaramo prirodnu kozmetiku s učinkovitim sastojcima iz prirode koja nam je bliska "

                                                                                                  Aroma Istre Team

GALERIJA

20200624_203001.jpg

Lavender Field

bottom of page