kontakt

MOB: +385(0)91 880 98 82 / AROMAISTRE@GMAIL.COM
MUSALEŽ 124, HR-52440 POREČ / ISTRIA / HRVATSKA
RADNO VRIJEME 8:00AM-16:00PM

©2019 by AROMAISTRE - BEL SOLUTION j.d.o.o. Sva prava pridržana / All rights reserved

HR-EKO-03

NAŠA ŠTORIJA

  VRHUNSKI HANDMADE PROIZVODI OD LAVANDE

EU Agricolture

Uz našu liniju prirodne kozmetike aromaistre, osnovali smo 2007. godine liniju proizvoda od lavande pod nazivom brenda LAVANDA BEL.

Mi smo obiteljska tvrtka iz Istre koja se bavi uzgojem, preradom i proizvodnjom ljekovitog i aromatičnog bilja te proizvodnje kozmetike lavande i drugih proizvoda od lavande . Naš nasad se proteže na 1,6 ha zemlje u mirnome mjestu u Istri u blizini Poreča (Mušalež). Zemlja u kojoj su naši preci obrađivali i njegovali iz koljena na koljeno.

Trenutno , naša plantaža obuhvaća 10.000 sadnica lavande ( Lavandula x intermedia ) ,  i prave Lavande (Lavandula x angustifolia Munstead).

Naše polje lavande okruženo je prirodom i ne podliježe nikakvim kemijskim utjecajima .  Bavimo se ekološkom proizvodnjom te smo upisani u Upisniku ekoloških proizvođača pod rednim brojem 2263.

NAŠA VIZIJA I FILOZOFIJA TVRTKE

U posljednje vrijeme , često čujemo koliko su štetne i destruktivne  različite kemijske tvari za naše zdravlje . Međutim , mnogi ljudi nisu ni svjesni da smo redovito izloženi takvim kemikalijama u svakodnevnom životu . Od naše djece, shvatili smo koliko je važno da se brinemo o našem zdravlju i tijelu  te da njegujemo isto s onim što nam je priroda poklonila i svakodnevno pruža (prirodne sastojke) .

Zato smo izrazili želju za zdravim načinom života " The Natural Way of Living" za ljubavlju lavande i ljubavlju za svoju djecu, kako bi se sve to mogli podijeliti s Vama . Svi naši proizvodi izrađeni su od prirodnih biljnih ulja , bez dodatka opasnih kemijskih tvari koje često izazivaju razne alergije , ekceme i crvenilo kože . Naš cilj je proizvesti u skladu s prirodom - prirodne proizvode od lavande i drugih aromatičnih biljaka te prezentirati to jest  upoznati naše  klijente i kupce o prednostima koje pridonosi njihovom zdravlju koja donosi naša Istarska Lavanda.

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White Pinterest Icon